Onze opvang

KC De Buytenkans is 52 weken per jaar open van maandag t/m vrijdag van 7.15 – 18.30 uur en biedt een totaalpakket op het gebied van onderwijs en opvang. Als één team werken wij vanuit één visie aan een doorgaande ontwikkelingslijn voor jouw kind. De opvang van IKC De Buytenkans wordt verzorgd door gro-up kinderopvang. Wij bieden veilige en inspirerende kinderopvang voor kinderen van 0 t/m 13 jaar in heel Zoetermeer en omstreken.

Spelen, beleven, ontdekken en groeien
gro-up is het veilige vangnet en de stoere trampoline tegelijk. We laten kinderen graag opveren, verder kijken en verder reiken. Een vertrouwde omgeving om je verwondering de vrije loop te laten. Wat zie je, wat kun je, waar heb je zin in, wat zijn je talenten? Kinderen spelen, beleven, ontdekken en groeien bij onze kinderopvang. Gro-up heeft opvang voor alle kinderen van 0 jaar tot het einde van de basisschool. Spelen en leren met leeftijdsgenoten. Op het kinderdagverblijf, peuteropvang, buitenschoolse opvang of de KIDSclub.

gro-up maak kinderopvang leuker en uitdagender
Waar jij alles al eens hebt meegemaakt, ontdekken kinderen iedere dag nog iets nieuws. Daar is de kinderopvang op gericht. Je kind mag alles vragen; samen met de pedagogisch medewerkers en de andere kinderen zoeken we het antwoord. Voor kinderen zit ontdekken in de kleine dingen. Wij geven je baby het speelgoed iedere keer net anders aan. Met je peuter kijken we uitgebreid naar hoe de boom op het plein er in verschillende seizoenen uitziet. En met een kind dat op school zit proberen we elke dag een nieuwe activiteit. Zo leert je kind waar het goed in is. En, belangrijker nog: wat het leuk vindt! Opgroeien, ontdekken wie je bent en wat je kan: dat vraagt om veiligheid en vertrouwen. gro-up biedt dat. Iedereen mag zichzelf zijn. Ieder kind krijgt de aandacht die het nodig heeft.

Kijk voor meer informatie over het kinderdagverblijf, peuteropvang of BSO op www.gro-up.nl.

Klik hieronder op de tekst of afbeelding voor meer informatie