Onze opvang

Onze opvang

IKC De Buytenkans is 52 weken per jaar open van maandag t/m vrijdag van 7.15 – 18.30 uur en biedt een totaalpakket op het gebied van onderwijs en opvang. Als één team werken wij vanuit één visie aan een doorgaande ontwikkelingslijn voor uw kind. 

De opvang van IKC De Buytenkans wordt verzorgd door Kern Kinderopvang. Wij bieden veilige en inspirerende kinderopvang voor kinderen van 0 t/m 13 jaar in heel Zoetermeer

Kern Kinderopvang
De kleurrijke en gezellige locaties van Kern Kinderopvang liggen verspreid in de verschillende wijken van Zoetermeer, Boskoop en Alphen aan de Rijn. Kern Kinderopvang biedt een plek waar kinderen zich met plezier kunnen ontwikkelen. Met onze kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang bieden wij voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind. Zo beleeft uw kind een fijne dag.

Onze visie op kinderen
Wij luisteren naar kinderen. Wat hebben zij nodig? En helpen hen zo te ontwikkelen en te functioneren in de wereld van de toekomst. Wij laten kinderen zelf ontdekken wat hun kracht is en hoe zij groot willen worden. Behalve dat kinderen spelen leuk vinden, leren zij door te spelen. Waardoor zij ervaringen opdoen en vaardigheden ontwikkelen. Bij Kern Kinderopvang ligt de nadruk op het opdoen van ervaringen, niet op het presteren. Omdat kinderen situaties op verschillende wijze beleven, is het eindresultaat voor ieder kind anders. Zo kleurt een kind op zijn eigen manier de wereld. 

Meer informatie over Kern Kinderopvang vindt u op http://www.kern-kinderopvang.nl onze website..

Klik hieronder op de tekst of afbeelding voor meer informatie

INSCHRIJVEN
X