Medewerkers Tijgers Kim en Regina + Tutor Gepke

007_TEAM TIJGERS - OLIFANTEN_WWA41111_IMG_8691

Medewerkers Olifanten Angélique en Cindy + Tutor Gepke

007_TEAM TIJGERS - OLIFANTEN_WWA41111_IMG_8691

Speeltaalhuis IKC De Buytenkans

Leuk en leerzaam voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Hét opstapje naar de basisschool.

Het Speeltaalhuis van gro-up is meer dan alleen opvang. Kinderen spelen en maken plezier met andere kinderen. En dat is ontzettend goed voor hun ontwikkeling. Al spelend besteden we aandacht aan taal en rekenen. Zo krijgt je kind de juiste basis voor de basisschool. Dankzij de begeleiding van de pedagogisch medewerkers van gro-up krijgt je kind de kansen die het verdient.

Binnen IKC de Buytenkans hebben wij twee Speeltaalhuis groepen. De Tijgers (gevestigd in school) en de Olifanten (gevestigd naast het kinderdagverblijf).
Omdat één van onze Speeltaalhuizen zich in school bevind, bevordert dit de samenwerking als IKC. De speeltaalhuiskinderen kijken vaak al even in groep 1-2 en de leerlingen van die groep komen bij ons mee doen met een activiteit.
Op het schoolplein van het kinderdagverblijf spelen we elke dag even buiten met de kinderen. De buitenschoolse opvang bevindt zich in de middaguren in hetzelfde lokaal.

Goed voorbereid naar school met de ervaring van het Speeltaalhuis? Kijk voor meer informatie op https://www.gro-up.nl/locaties/peuteropvang-ikc-de-buytenkans-po/